Oryginalne i zamiennik najlepsze i najtańsze części do Skody

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• looker
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez icegoranet
    to z dnia na dzien bede mial z hurtowni, faktura u mnie to standard wiec nie ma problemu, prowadze legalny biznes
    Potrzebowałbym jeszcze siłowniki tylnej klapy bagażnika (najlepsze jakie masz) oraz wycieraczki porządne.
    Co możesz zaproponować i w jakich cenach ?

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    jakies foto ktora to listwa masz moze ?

Zostaw komentarz:

• królik1985
    odpowiedział(a)
    Witam.Potrzebuję górną listwę tylnego zderzaka do octavki kombi z 2006r.Jaka była by cena?

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    to z dnia na dzien bede mial z hurtowni, faktura u mnie to standard wiec nie ma problemu, prowadze legalny biznes

pozdr. Paweł

Zostaw komentarz:

• looker
    odpowiedział(a)
    Jaki czas od zamówienia do odbioru ? Rozumiem, że FV będzie ?

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    nie było, to co proponowałem pochodzi z Intercars czyli najwieksza hurtownia w Polsce zatem towar jest pewny. Nie wiem z czym byly problemy ale duzo z nich to wadliwy montaż - nawet LUK na portalu rexpert podaje techniki i narzedzia montazowe, a mechanicy i tak robią po swojemu. Nie wiem nei wnikam bo nie jestem mechanikiem - w teorii nie ma co spieprzyc, ale zycie pokazuje swoje...

Zostaw komentarz:

• looker
    odpowiedział(a)
    Pytam o reklamacje kół dwumasowych ? Były ? Kilku mechaników się na nie nacięło w 1.9 TDI. Nie wiem jak w 2.0...

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    to co podalem 4600 to jest sachs ale dla aut z podkreconą mocą.

nic nie wiem na temat wad zestawow z hurtowni - przeciez to są firmowa pakowane i zaklejane przez luka czy sachsa komplety w ktore nikt nie ingeruje.... ja z kolei slyszalem ze na allegro tanie zestawy to są odrzuty z fabryk. Ja zaopatruje sie tylko w duzych hurtowniach i mam spokoj. Sprzegiel nie sprzedaje jakos masowo ale nie mialem problemow do tej pory. Z reszta staram sie proponowac tylko markowe produkty wiec reklamacje mozna powiedziec są mi obce, bo towar po prostu sie nie psuje

Zostaw komentarz:

• looker
    odpowiedział(a)
    Zestawów z Allegro czy innych podobnych źródeł nie brałem nawet pod uwagę. Niestety sporo złego usłyszałem właśnie o kpl. z hurtowni. Dużo masz reklamacji tych dwumas ?
    Cena w ASO trochę zabija - 4600zł za całość :shock: Też LUK. To ja się pytam: gdzie jest haczyk ?

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez looker
    Cześć.

Poszukuję dobrej oferty na kpl. sprzęgło + koło dwumasowe do OII RS, BMN, 2007. Wiem, że sporo szajsu jest nawet wśród nówek więc zależy mi na jak najlepszym towarze.
    Marka części ? Cena ?
    komplet LUK - 1820zł
    sachs 2206zł

zestawy z hurtowni, zapewne drozsze niz te na allegro, ale na pewno są 1 gatunku a nie jakimis odpadami z produkcji jakich wiele wlasnie na allegro.

z ciekawostek intercars ma w ofercie zestaw sachsa 88 3089 000 034 - zdolny przeniesc 530nm - 5200zł

pozdrawiam, Paweł

Zostaw komentarz:

• looker
    odpowiedział(a)
    Cześć.

Poszukuję dobrej oferty na kpl. sprzęgło + koło dwumasowe do OII RS, BMN, 2007. Wiem, że sporo szajsu jest nawet wśród nówek więc zależy mi na jak najlepszym towarze.
    Marka części ? Cena ?

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez maj0nez
    Witam
    Interesuje mnie Oryginalna gałka zmiany biegów VRS1 oraz prawy kierunkowskaz przedni.

Witam,
    galka taka - http://vag-auto.net/p3989779-rukoyatka-kpp-octavia.html ? 445zł
    prawy kierunek oryginał - 156zł

pozdr. Paweł

Zostaw komentarz:

• maj0nez
    odpowiedział(a)
    Witam
    Interesuje mnie Oryginalna gałka zmiany biegów VRS1 oraz prawy kierunkowskaz przedni.

Zostaw komentarz:

• wolfshead
    odpowiedział(a)
    Witam
    Interesuje mnie cena za oryginały: zestaw siatek do bagażnika Octavia II kombi - DMA620003 oraz nakrętka mocująca koło zapasowe 1K0803899D (występuje chyba tylko razem ze śrubą). Ile wynoszą koszty przesyłki?

pozdrawiam

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez gulipin
    Poproszę o wycenę oryginałów i zamienników cewek zapłonowych do skody Yeti 2009 1.8tsi: 06H905115
    oryginał - 07k905715f (nowy numer juz ma) - 187zł

zamienniki :
    beru - 130zł / bosch 127zł / NGK 103zł

pozdrawiam, Paweł

Zostaw komentarz:

• gulipin
    odpowiedział(a)
    Poproszę o wycenę oryginałów i zamienników cewek zapłonowych do skody Yeti 2009 1.8tsi: 06H905115

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    jest szansa za mniej niz aso, ale musze miec numer całego modułu - wraz z koncowką literowo cyfrową bo to co podales to numer ale jeszcze do tego powinny byc jakies cyferki i literki....

Zostaw komentarz:

• jarekdri
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez jarekdri
    Mnie interesuje moduł komfortu lewy przód.
    Jak to elektryk ujął: 1u4959801 do 54... Od stycznia szukam.
    kilka stówek moduł z tego co widze :/
    Ale jest w ogóle szansa? W Skodzie krzyczeli 1366 + robocizna, używki niby można kupić za 150, tylko nikt tego nie ma...

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez snejku
    Witam.

Interesuje mnie cena za komplet dywaników welurowych najlepiej oryginalnych (ewentualnie dobry zamiennik, który można przypiąć) do Skody Octavii II 2006r.

Pozdrawiam.
    oryginał około 235zł, z wysylka kurierem 255zł

pozdraiwam, Paweł

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez necros2
    tarcza i klocki ori czy jakiś porządny zamiennik ?
    Zamiennik jakiś mechanik co u mnie większość robi mówił że hart na tył mi wystarczy
    Skoda Octavia 2 1,9TDI 2008, silnik BXE
    numer VIN: TMBHS21Z188036881
    harta to powiedz mechanikowi zeby sobie sam zalozyl, to chinol produkowany dla sieci hurtowni hart, totalny szajs niestety..... a hamulce to nasze zycie.

Vin niestety mi nie pomoze a czy Twoja tarcza ma jakies literki na koncu ? bo to wlasnie determinuje rozmiar 253/260mm itp....
    Daj znac i dobiorę coś sensownego dla Ciebie

Zostaw komentarz:

• necros2
    odpowiedział(a)
    tarcza i klocki ori czy jakiś porządny zamiennik ?
    Zamiennik jakiś mechanik co u mnie większość robi mówił że hart na tył mi wystarczy
    Skoda Octavia 2 1,9TDI 2008, silnik BXE
    numer VIN: TMBHS21Z188036881

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez jarekdri
    kilka stówek moduł z tego co widze :/

Zostaw komentarz:

• jarekdri
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• icegoranet
    odpowiedział(a)
    tarcza i klocki ori czy jakis porzadny zamiennik ?

Zostaw komentarz:

• necros2
    odpowiedział(a)
    Jeszcze jak mógłbym prosić o tarcze i klocki na tył symbol tarczy 1K0615601 Skoda Octavia 2 1,9tdi 105KM

Zostaw komentarz:

Pracuję...