nie było, to co proponowałem pochodzi z Intercars czyli najwieksza hurtownia w Polsce zatem towar jest pewny. Nie wiem z czym byly problemy ale duzo z nich to wadliwy montaż - nawet LUK na portalu rexpert podaje techniki i narzedzia montazowe, a mechanicy i tak robią po swojemu. Nie wiem nei wnikam bo nie jestem mechanikiem - w teorii nie ma co spieprzyc, ale zycie pokazuje swoje...
to co podalem 4600 to jest sachs ale dla aut z podkreconą mocą.
nic nie wiem na temat wad zestawow z hurtowni - przeciez to są firmowa pakowane i zaklejane przez luka czy sachsa komplety w ktore nikt nie ingeruje.... ja z kolei slyszalem ze na allegro tanie zestawy to są odrzuty z fabryk. Ja zaopatruje sie tylko w duzych hurtowniach i mam spokoj. Sprzegiel nie sprzedaje jakos masowo ale nie mialem problemow do tej pory. Z reszta staram sie proponowac tylko markowe produkty wiec reklamacje mozna powiedziec są mi obce, bo towar po prostu sie nie psuje
Zestawów z Allegro czy innych podobnych źródeł nie brałem nawet pod uwagę. Niestety sporo złego usłyszałem właśnie o kpl. z hurtowni. Dużo masz reklamacji tych dwumas ?
Cena w ASO trochę zabija - 4600zł za całość :shock: Też LUK. To ja się pytam: gdzie jest haczyk ?
Poszukuję dobrej oferty na kpl. sprzęgło + koło dwumasowe do OII RS, BMN, 2007. Wiem, że sporo szajsu jest nawet wśród nówek więc zależy mi na jak najlepszym towarze.
Marka części ? Cena ?
komplet LUK - 1820zł
sachs 2206zł
zestawy z hurtowni, zapewne drozsze niz te na allegro, ale na pewno są 1 gatunku a nie jakimis odpadami z produkcji jakich wiele wlasnie na allegro.
z ciekawostek intercars ma w ofercie zestaw sachsa 88 3089 000 034 - zdolny przeniesc 530nm - 5200zł
Poszukuję dobrej oferty na kpl. sprzęgło + koło dwumasowe do OII RS, BMN, 2007. Wiem, że sporo szajsu jest nawet wśród nówek więc zależy mi na jak najlepszym towarze.
Marka części ? Cena ?
Witam
Interesuje mnie cena za oryginały: zestaw siatek do bagażnika Octavia II kombi - DMA620003 oraz nakrętka mocująca koło zapasowe 1K0803899D (występuje chyba tylko razem ze śrubą). Ile wynoszą koszty przesyłki?
jest szansa za mniej niz aso, ale musze miec numer całego modułu - wraz z koncowką literowo cyfrową bo to co podales to numer ale jeszcze do tego powinny byc jakies cyferki i literki....
Interesuje mnie cena za komplet dywaników welurowych najlepiej oryginalnych (ewentualnie dobry zamiennik, który można przypiąć) do Skody Octavii II 2006r.
tarcza i klocki ori czy jakiś porządny zamiennik ?
Zamiennik jakiś mechanik co u mnie większość robi mówił że hart na tył mi wystarczy
Skoda Octavia 2 1,9TDI 2008, silnik BXE
numer VIN: TMBHS21Z188036881
harta to powiedz mechanikowi zeby sobie sam zalozyl, to chinol produkowany dla sieci hurtowni hart, totalny szajs niestety..... a hamulce to nasze zycie.
Vin niestety mi nie pomoze a czy Twoja tarcza ma jakies literki na koncu ? bo to wlasnie determinuje rozmiar 253/260mm itp....
Daj znac i dobiorę coś sensownego dla Ciebie
tarcza i klocki ori czy jakiś porządny zamiennik ?
Zamiennik jakiś mechanik co u mnie większość robi mówił że hart na tył mi wystarczy
Skoda Octavia 2 1,9TDI 2008, silnik BXE
numer VIN: TMBHS21Z188036881
Zostaw komentarz: